Ga naar de inhoud

Wijkgerichte Aanpak Bloemenbuurt

Gemeente Vlissingen

De Bloemenbuurt in Vlissingen ondergaat de komende jaren een ingrijpende vernieuwing. Naast het vervangen van de riolering en de bestrating is er ook de wens om de leefbaarheid in de wijk te vergroten. Meer plaats voor groen en biodiversiteit, een aantrekkelijke ruimte om te spelen én te sporten.

Integrale aanpak

In opdracht van de Gemeente Vlissingen werken wij ontwerp uit en stellen we daarnaast ook een bestek op voor fase 1. Fase 1 betreft de straten tussen de Bloemenlaan, Anjelierenlaan, Rembrandtlaan en de President Rooseveltlaan. Een integrale aanpak tussen de disciplines civiele techniek, ruimte en mobiliteit en stedenbouw in combinatie met procesmanagement is bij dit project van groot belang.

Participatie

Samen met de gemeente en bewoners gaan we op zoek naar het meest optimale ontwerp voor de verschillende straten. Door middel van verschillende participatiemomenten werken we naar een toekomstbestendige openbare ruimte voor de Bloemenbuurt. 

 

Meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, of volg de laatste ontwikkelingen via onze socialmediakanalen.

Email: info@juust.nl 

Telefoon: +31 (0)113 40 50 51