Ga naar de inhoud

Haalbaarheidsonderzoek mobiliteitshub

Gemeente Terneuzen, 2023

In nauwe samenwerking met de gemeente Terneuzen werkten wij aan een uitgebreid haalbaarheidsonderzoek voor de realisatie van een mobiliteitshub op de uitgestrekte Axelse Vlakte.

Dit project ging diep in op de identificatie van een optimale locatie voor de mobiliteitshub, alsook de diverse essentiële functies die deze hub zou moeten vervullen om duurzaam en vitaal te zijn. Ons onderzoek vond zijn oorsprong in de uitdagingen waarmee bedrijven in deze regio geconfronteerd worden bij het aantrekken van personeel. Het was de gemeente die het voortouw nam in het streven naar alternatieve vervoersoplossingen, met als doel te onderzoeken hoe het openbaar vervoer de toegankelijkheid van dit gebied aanzienlijk kan verbeteren.

Met veel toewijding en intensief teamwork van onze mobiliteitsexperts, hebben wij het haalbaarheidsonderzoek met veelbelovende resultaten afgerond. Het lijkt duidelijk dat een mobiliteitshub een waardevolle toevoeging zou zijn voor deze regio. Wij hebben niet alleen een geschikte locatie geïdentificeerd, maar tevens een gedetailleerd programma van eisen opgesteld. Momenteel staan wij klaar om deze resultaten verder te verfijnen, met als uiteindelijke doel een succesvolle implementatie te bewerkstelligen.

Dit project illustreert op prachtige wijze de positieve impact van samenwerking en innovatie op de toekomst van mobiliteit en de openbare ruimte. Het draagt bij aan het creëren van een aangenamere en mooier morgen en een efficiëntere toekomst. Samen met de gemeente Terneuzen streven we ernaar om de mobiliteitshub te realiseren en de regio te transformeren.

 

Meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, of volg de laatste ontwikkelingen via onze socialmediakanalen.

Email: info@juust.nl 

Telefoon: +31 (0)113 40 50 51