Ga naar de inhoud

Bestemmingsplan De Kampanje

Van der Poel B.V., 2018

Multifunctioneel gebouw
In Terneuzen, op de Kop van de Noordstraat heeft aannemersbedrijf Van der Poel BV in samenwerking met Vermeulen Makelaardij “De Kampanje” gerealiseerd. In De Kampanje zijn 26 appartementen aanwezig, een bibliotheek en horecagelegenheid. 

Bestemmingsplan
Wij stelden het bestemmingsplan op en begeleidden het proces voor opdrachtgever Van der Poel BV. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting van het project, de van toepassing zijnde regels en een verbeelding. In de toelichting is het initiatief beschreven en is ingegaan op de bijbehorende juridische regeling, het geldende beleidskader en de verschillende omgevingsaspecten. Om de omgevingsaspecten goed te beoordelen waren op onderdelen onderzoeken nodig. Wij coördineerden de onderzoeken waardoor onze opdrachtgever ontzorgt werd. De regels en de verbeelding bevatten het juridisch kader waarbinnen de omgevingsvergunning kon worden verleend. 

 

Meer weten over dit project? Neem dan contact met ons op, of volg de laatste ontwikkelingen via onze socialmediakanalen.

Email: info@juust.nl 

Telefoon: +31 (0)113 40 50 51