Ga naar de inhoud

Graauwrock for specials

Mei 2019

Stichting ’t Huus en GraauwRock organiseren samen het eerste muziekfestival van Zeeland voor mensen met een beperking, op het voetbalveld van Graauw (Zeeuws Vlaanderen). Juust sponsort Graauwrock al een aantal jaren met een geldelijke bijdrage en toen wij van dit evenement hoorden, hebben we meteen aangeboden ook persoonlijk te komen helpen om GraauwRock for specials tot een bijzondere dag te maken.
Op de woensdag voor Hemelvaart werden de bezoekers toegezongen door onder andere Wolter Kroes, VOF de Kunst, Snollebollekes en lokale beroemdheid rapper Bustaflex. Muziektheatermaker Tijl Damen laat bezoekers meedoen in zijn optreden en kindercircus Reynardi uit Hulst geeft een show weg, samen met de Happy Band. Ook kunnen de bezoekers zich laten schminken, knutselen en spelletjes doen. Voor een drankje en hapje werd gezorgd vanuit diverse foodtrucks op het terrein.

Een mooi initiatief, wat ook door andere stichtingen in de omgeving enthousiast is ontvangen! De organisatie kon rekenen op ruim 800 bezoekers. Vrijwilligers waren meer dan welkom om de bezoekers en hun begeleiders (letterlijk) te ondersteunen bij aankomst, op het terrein bij de activiteiten en samen een dansje te doen.

Zowel voor de bezoekers, de organisatie en alle vrijwilligers was het een fantastische dag waar we ontzettend van hebben genoten!

 

Benieuwd welke Juust4You activiteiten op de planning staan?
Neem dan contact met ons op, of volg de laatste ontwikkelingen via onze socialmediakanalen.

Email: info@juust.nl 

Telefoon: +31 (0)113 40 50 51